Mit csináljak? Már nem tudom a helyes választ.
Történtek velem nagyon rossz dolgok az elmúlt 3 évben. Rosszabbnál rosszabb. Amik elég fiatalon kezdődtek. Nem részletezném,lényegébe annyi,hogy minden rossz ami történhet.
Fiatal vagyok,gimnazista lány. Nem tudom,hogy egészséges-e a lelki állapotom.
Undorodom magamtól,mindenben szégyent érzek.
Nem merek közönség elé állni,nem merek 5 embernél több előtt bármit tenni. Lehetne ez lámpaláz,de nem az.
Valahol ahol pl.mozogni,beszélni,mutatkozni kell,abban szégyent érzek hiába jó amit teszek. Ránézek magamra és szószerint rosszul vagyok. Elkap a hányinger,szédülök és remegek. Kilépek az utcáról mindenem takarom amit csak lehet. Rámnéz valaki elkezdek remegni,hogy milyen csúnya vagyok és azt nézi rajtam. Utálom magam,nem érzem jól magam..
3 éve van ez,de mar eljutottam odaig,hogy testileg is kijon rajtam,rosszulletekben.
Jartam pszichologushoz,pszichiaterhez 2 evig,es kidobtak.
Alapjabaveve boldog ember vagyok,nem akarok meghalni. Csak egy baj van,hogy undorodom magamtol...
Szerintetek mit csinaljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!