Mi lehet velem a baj?
Elég homályos az esetem és kicsit kétségbe vagyok esve.
Szóval, a problémám az, hogy egyszerűen úgy érzem, elfelejtettem olvasni.
Na azért ez túlzás, de ha elkezdek olvasni egyszerűen összezavarodom és nagyon ideges leszek, így utána meg pláne nem megy.Először csak a bonyolultabb szavakat nehezebb kiolvasnom, aztán meg már nem tudok összpontosítani a betűkre, és egyre rosszabb. Kicsit olyan, mint amikor elkezdem figyelni, hogyan lélegzem , és utána már figyelnem kell arra, hogy lélegzem és bepánikolok, hogy nehogy elfelejtsek lélegezni. Az olvasással ugyanez. Mintha elfelejteném, hogyan is kell csinálni.
Az is furcsa, ha nem gondolok erre a problémára, pl nagyon fáradtan, teljesen simán megy, csak ilyen már alig van, mert folyamatosan ott van bennem, hogy na most menni fog?
Nézzétek, tudom nagyon nagy hülyeségnek hangzik ez az egész de már megőrjít. Egyszerűen nem tudok tanulni sem emiatt, pedig világéletemben nagyon jól ment a tanulás és ez egyszerűen tébolyító, főleg 12-esként, az utolsó évembe, mikor 2 tantárgyból fogok év végén emeltezni.
Ahogy egyre jobban benne vagyok a napban egyre rosszabb.
Egyszerűen foggalmam sincs mit kéne tennem, mert ha ránézek egy könyvre már elfog a félelem.
Az is felmerült bennem, hogy valami szervi bajom van, teszem azt pl. agydaganat. De foggalmam sincs. Félek, mert nagyon teljesítenem kellene idén, de mentálisan és kipihentség állapotát tekintve is messze a legrosszabb a mostani énem.
Már egyéblént évek óta fáradtnak érzem magam, rendszeresen éjfél körül megyek aludni, 6:30-kor kelek, nem tudom ennek köze van e ehhez.
Emiatt egyébként a nyár elején csináltattam vérvizsgálatot, mindent rendben találtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!