Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi a véleményetek a Rexetin...

Mi a véleményetek a Rexetin 20 mg és Helex sr 0.5 tablettáról?

Figyelt kérdés
Régebben scippat szedtem 5mg-at de bizonyos okokból másikat kaptam csak nem merem kiváltani mert nem ismerem. Ugy gondolom ha vissza emlékszem a scippa mégiacsak jó volt csak nem szedtem az utóbbi időben rendesen ezert ujra kijottek a rohamok. Egyébként emetofobiara,kevert szorongasos depressziora es pánikbetehsegre kaptam. Nem tudom vajon menjek vissza és kérjem vissza a scippát vagy jó ez is?
2018. nov. 8. 10:28
 1/8 anonim ***** válasza:
A Helex biztosan jó, azt szedtem. A Rexetint is ismerem, de olyat még sosem kaptam de elvileg jónak tartják.
2018. nov. 8. 10:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Azt szedd, amit az orvos előír Ez nem kívánságműsor.
2018. nov. 8. 11:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Helexet nem ismerem, de a Rexetin jó, pánikra szedtem, lenyugtatott. Oda kell mellette figyelni az étkezésre, sok rostosat enni, különben elég könnyû mellette hízásnak indulni.
2018. nov. 9. 00:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Az nem baj ha hizok is tole 45 kg vagyok es nagyon ram ferne.
2018. nov. 9. 06:54
 5/8 anonim ***** válasza:

rexetint használtam, a kávéról könnyebb volt lejönni mint erről, de az is igaz hogy a függőség sem ugyanúgy hat minden emberre, dohányost is ismerek olyat aki 2-3 hónap alatt leszokott meg olyat is aki 20 éve nem tud

függ attól kinek mi az ingerküszöbe, hogy viseli az elvonási tüneteket stb.

dokim azt mondta ez a leggyengébb és nem fog semmit sem okozni, függőséget sem, hát egy frászt, kínkeserves volt lejönnöm róla, persze örülök neki hogy van akinek nem!

2018. nov. 13. 10:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Az a baj a rexetin -nel és társaival, hogy tüneti kezelés, és ideig óráig elfedi a szorongásod okát, de ha abbahagyod, kezdődik előről, ráadásul mellékhatásokat vált ki függőséget okoz letompit stb. Tapasztalatból tudom javasolni edzést, nagy beszélgetéseket és sétákat, esetleg az agykontroll tanfolyamot, ha nem zárkózol el ilyen területtől nagyon. :) Nekem nagyon sokat segített akkor mikor hasonló szorongásos időszakom volt, ellenben a gyógyszerekkel (amik egyébként drogok) amik hosszú távon nem oldottak meg semmilyen problémám csak nem éreztem hogy vannak, de a függőség és néha a családi kapcsolatok is rámehetnek!
2018. nov. 13. 10:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Ja, annyira baromira hatásos lehet a rexetin, hogy nálam hipomániát váltott ki és felmondtam a mh-emen.

az az igazság, hogy a hipománia nem jelent feltétlenül jókedvet. Nálam agitált, irritált, ideges állapot volt a jellemző.

2018. nov. 14. 11:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Amennyiben egy eletre kasztralni akarod magad es gyogyithatatlan agyi-idegrendszeri karosodasoktol szeretnel szenvedni, egyedul akkor ajanlom a mergezo es kamu pszichiatriai szerek szedegeteset:

[link]

2019. jan. 14. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!