Magyarországon melyik a leghatásosabb legális "okosgyógyszer"?
Nem feltétlenül adderrall jellegűre gondolok, de olyanra, melynek a hatása határozottan észlelhető a kognitív, koncentrációs, tanulási készség és hosszabb távon is megmarad a hatása/szedhető addikció vagy tolerancia kialakulása nélkül.
Lényegében valami szuperkávét szeretnék, amitől valahogy az egyetem is menne. :D
Egyetemre jársz és elhiszed, hogy létezik olyan szer amit ha beszedsz, akkor menni fog a suli? Ilyen utoljára a harry potter-ben volt.
Tanulj, akkor majd menni fog.
Pedig van ilyen.
Magyarországon nem árulják, de lehet rendelni, az a neve, hogy modafinil. Szerintem az ilyen okosgyógyszerek többsége szimpla átverés, vagy ha nem, akkor sem hat úgy, ahogyan szeretnéd, viszont ez tényleg jó cucc.
#3 modafinil miben van, amit felír az orvos?
Amúgy én ADHD-s vagyok és a ritalin eléggé segített, hogy megírjam a szakdogáimat. Nem okosabb lettem tőle, csak odakoncentráltam tényleg és nem neteztem meg ilyesmi.
adderallt nincs magyarországon tudtommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!