Nem beteg dolog ezek a halloween kellékek?
Bementem ma egy játékuzletbe , kulföldön , európában és megijedtem milyen beteg maszkok es jelmezek vannak .
Tehat NEM IJESZTÖ , hanem UNDORITÓ, BETEGES .
Véres ” cheerleader” jelmezek , pomponlányok diszesen felöltözve , de véres átvágott nyakkal es véres ruhákkal . Harisnyák , feher szinuek , vérrel átitatva helyenként , hajszalagok , véres fátyollal , priccolt vérrel .
Levágott fej , nyaka véres , szemhéjától felakasztva, orrán fülen száján megfeketedett vér , egy kinhalállal halt ember feje .
Felelevenedik bennem a sorozatgyilosokról szòló dokumentumfilmek , hogy ilyen es ehhez hasonló dolgokat gyüjtenek igazi áldozatoktól , ezt élvezik , véres megölt de pl szexi ruhaba öltözött lanyokat stb .
Ki veszi ezeket a dolgokat ? Gondolom nagyon beteg kell legyen az , aki ilyet vesz . Félek . Kik ezek akik körbevesznek , akik körulöttem élnek , es erre élveznek?
Retttegek lassan az emberektöl
Miert nem ijesztö a halloween , ördögmaszk, boszorkanyok , kisertetek stb miert kell beteg , sorozatgyilkosoknak való kellékeket árulni , es a szomorú h van rá igény
Régen 80 as években a remfilmek alatt tenyleg feltunk mert sötet volt , nyikorgó ajtók , sejtelmes dolgok , 90 es évektöl a rémfilmek már beteg, undoritóvá váltak !
Vér, genny , levágott végtagok , stb
Mi történt ?
Kik vesznek körul ?
Olyanok akik szivesen ölnének , csipkéznének bicskával, ha nem lenne a törvény ?
Kösz a választ. De hát ez beteges nagyon , sajnos
Hova szulettem istenem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!