Hogyan lehet semmire se gondolni?
Úgy érzem az okozza az összes szorongási és kimerültség problémáimat mert folyamatosan azon kattogok, hogy milyen teendőim vannak, miket kell megtennem a jövőben. Ezek a dolgok lehetnek apróságok is, például fürdőszoba kitakarítása, vagy rutinszerű dolgok is mint például vásárlás, főzés, munkába menés. Minden teendő stresszt vált ki bennem és ez kimerít. Csak akkor vagyok nyugodt amikor semmi teendő nincs a tennivalók listámon. Ez viszont csak egy évbe talán 5-10- szer fordul elő így nagyon ritkán vagyok nyugodt, életvidám. Egyszerűen nem lehet olyan életet élni, amelyben semmit nem kell tenni.
Ezzel szemben azért azt gondolom, hogy nem minden emberre vannak ilyen hatással a tennivalók. Van szerintem olyan ember is aki mindig nyugodt még akkor is ha egész nap tennivalói vannak.
Ezt hogyan érik el? Nem gondolkodnak előre, a jövőre, csak úgy élnek? Ha nem gondolnék a jövőre azt érzem hogy az életem vakvágányra futba, szerintem folyamatos felügyeletre, igazgatásra van szükség. De ez stresszes nagyon.
Hogy kell a stresszt lecsökkenteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!