Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek gáz, ha az orvosná...

Szerintetek gáz, ha az orvosnál jön elő a pánikbetegségem?

Figyelt kérdés

Nemrég vizsgáltattam ki magam, a háziorvos szerint semmi szervi bajom nincs, pánikbeteg vagyok. Mondta, hogy menjek el pszichiáterhez. Iszonyatosan félek elmenni, mert eddig a pánikbetegségem az orvosoknál jött elő a legerősebben. Múltkor ülni sem bírtam az egyik orvosnál illetve beszélni se nagyon bírtam nagyon kellemetlen volt. Iszonyatosan félek, hogy így hogy fogok tudni a pszichiáterrel perceken át beszélni.

Szívesen elfogadok tanácsokat is. Próbáltam légzéstechnikákat, ilyen olyan gyógynövényeket is semmit nem használtak, egyedül az alkohol vált be de az sem mindig.

2018. okt. 16. 22:35
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Alkoholt ne igyál. Inkább vegyél be egy fél nyugtatót erre az alkalomra. Úgy látszik fehér köpeny szindrómád van, mint nekem.
2018. okt. 16. 22:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem máshol is előjön ez, sokszor otthon, de leginkább akkor mikor emberek közé kell menni, viszont mivel mindig is izgultam orvosok előtt, így a pánikbetegségem ott jön ki a legjobban. Nyugtatót pedig nem tudok bevenni, nem írt fel a háziorvos hiába kértem. Borzasztó érzés 1-2 órát az orvosnál ülni ilyen állapotban.
2018. okt. 17. 00:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is pánikolok az orvosoktól, meg vizsgálatoktól
2018. okt. 17. 08:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Gondold már picit végig a kérdésed. Szerinted gáz egy PSZICHIÁTER előtt rosszul lenni? Rajtad kívül kismillió rosszul levő embert látott, tudod hozzá pont az ilyenek mennek. Nem baj, ha rosszul vagy, sírd ki magad neki. Azért van, hogy ezen segítsen.
2018. okt. 17. 15:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást!
2018. okt. 17. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!