Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez mar szerencsejatek fuggoseg...

Ez mar szerencsejatek fuggoseg? Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Szoval neten tippmixelek, duplazos szelvenyeket rakok 1-3 meccsre es ha elmegy kovetkezonek duplazom a tetet. 1000 ft-al szoktam kezdeni..aztan jonnek is a meccsek..egy darabig. honap elejen feltoltottem 40ezret, multheten +5000ft ban, heten is +15-be voltam...aztan tegnap elment egy, 1000-rol 2500 - 9000 majd 40000 ft-ot raktam fel..most ment el..

ha jon akkor minel tobbet akarok, egyre tobbet rakok egy nap, majd lassan emelem a tetet elmegy az elso 3, bepanikolok, es higy visszahozzam az elmult fogadasok plusz tetjeit felviszem a tetet a kockazatot meg lejjebb viszem aztan elmegy a nagy papirforma is..

Most is teljesen elment a kedvem..1,5 honap alatt -150 ezerben vagyok.

Mit csinaljak,h ne gyotorjon hetekig ez az elvesztett penz mennyiseg?

Igazabol lehet nem is a vesztett penz a baj,hanem magamban mindig eltervezem,h akkor a fizetesemhez nem nyulok ebben a honapban..aztan megse jon ossze..havi 60-70 ezret felretenni ugyhogy nem is elek..mi az..kocsog r*abszolgasors :(

2018. okt. 14. 13:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, ez már függőség. Keress egy szakembert.
2018. okt. 14. 13:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon veszélyes a net-en szerencsejátékot űzni, mert az mindig kéznél van. Első lépésként próbálj meg fogadóirodába (magyarul lottózóba) menni. Minél távolabb van tőled, annál jobb. Amikor veszítesz, az talán visszatart és nem rögtön játszol utána, hanem mondjuk egy hét múlva. Én rendszeresen játszom puttóval, de szigorúan csak hetenként egyszer. Ha az előző játékkal nyertem, a befizetendő és a nyeremény közötti különbséget szigorúan elkérem, nem veszek rajta sorsjegyet vagy más játékra szelvényt.
2018. okt. 14. 13:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, függőség. Nem is enyhe.

Keress fel egy szakembert, mielőtt totálisan tönkrevágod magad.

2018. okt. 14. 14:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem kell ide szakember. Látod ezt magad is már, hogy kúrvára függő vagy! Hajláktalan akarsz lenni? El akarsz mindent veszíteni? Nézz magadba. Gyenge ember vagy. Vannak gyerekeid, családod? Nem lenne jobb ebből a pénzből amit elversz a neten valahova elmenni nyaralni vagy értelmesebb dologra költeni?

Az lenne a megoldás, ha a fizudból autómatikusan levonnák az elverni készülő pénzt úgy, hogy ne férjél hozzá. Legyél magaddal szemben kúrvára kemény mert rámegy mindened.

De szar lehet neked, hogy ennyire telhetetlen vagy...

2018. okt. 14. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!