Imovane altatóhoz kb hány tabletta után szokik hozzá a szervezet?
Egy biztos, hogy az alvásprobléma okát azt minél előbb fel kéne tárni, mert írtó hamar hozzá fogsz szokni az altatóhoz és aztán arról leszokni nem gyerekjáték.
Én 2 évig nem aludtam és még dolgozni se tudtam. OKA: STRESSZ.
Ajánlok neked egy álvástrénert Horváth Ágnest. Zseniális!
Web: [link]
Én rendszeresen szedtem ameddig 3 műszakban dolgoztam. Ez kb azt jelenti, hogy 3 hetes ciklusokban minden első héten 5-6 napon kersztül és minden másodikon kb 2-3 alkalommal, igaz általában csak felet vettem be. Nem tapasztaltam, hogy függő lennék, de ha nem vettem be, nagyon nehezen tudtam csak elaludni.
Legutóbb amikor kifogyóban volt a készletem, éppen egy másik orvosnál voltam és őt kértem meg, hogy írja fel nekem, de ő javasolta, hogy próbáljam ki helyette a melatonint. Ez egy alvási hormon, amit tabletta formájában lehet kapni és nem okoz függőséget, de nem olyan semmitérő, mint a herbáriában kapható macskagyökeres szutykok. Én a 3mg-os puritanbs pride-ot rendeltem, nekem ez a 240 db-os kiszerelés bőven ki fog tartani egy évig kb, és alig drágább, mint a 20 darabos imovane, de közben meg ugyan olyan jól használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!