2/12 A kérdező kommentje:
Probaljunk mar meg a kerdesre valaszolni. Bar megertem h a szovegertes nem erosseged.
2018. okt. 11. 06:18
3/12 A kérdező kommentje:
"A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 56%-ban hasznos válaszokat ad."
Ez mindent elarul.
Varom a hasznos valaszokat, tapasztalatokat, noveli-e az etvagyat vagy okoz-e barmilyen modon hizast. Az 56%-os eszkombajnt meg ugyis ignoralja mindenki.
2018. okt. 11. 06:21
4/12 anonim válasza:
A kérdésre válaszoltam. Az ilyen észkombájnokat meg, akik szerint gyógyszert kell enni és akkor hízunk, úgyis ignorálja mindenki.
5/12 anonim válasza:
A gyógyszerek is hizlalnak, én két éve szedek gyógyszereket és 30 kilót híztam. A Lamolep is hizlalhat.
6/12 anonim válasza:
Akkor túl sokat eszel. A te logikád szerint kaja már nem is kell, elég a gyógyszer és meg is van a napi kalóriabevitel.
7/12 anonim válasza:
Nem, a Lamolep étvágytalanságot okoz, esetleg mellé még hasmenést is, ezért lefogynak tőle inkább az emberek.
8/12 anonim válasza:
Kb 1 hónapja szedem, folyamat emelve az adagot. 25 mg - onként.
Étvágyam ilyen volt mindig. Inkább fogytam az amúgy se vastag súlyomból. ( 145 cm - hez 47 kg. Csak 1 kg - ot fogytam. De észre vették )
Engem más aggaszt ez ügyben. Nem írom le itt, mert mást kérdeztek...
9/12 anonim válasza:
mivel ez egy SSRI én inkább aggódnék a PSSD miatt mintsem a fogyás miatt
10/12 anonim válasza:
A Lamolep nem SSRI, hanem antiepileptikum. És tényleg okoz általában fogyást, étvágytalanságot, gyakran hasmenést is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!