Magyarországról el lehet mondani hogy sok a bolond? Vagy az egész világon?
“Huzatos”
“Zakkant”
“Ezeket”
Tisztaban vagy azzal, hogy emberekről beszélsz?!
Most kapaszkodj meg, de ők is pont ugyanolyan emberek, mint te. Nem érnek se többet, se kevesebbet. A kérdésed egyébként elég abszurd, bár erős a gyanum arra, hogy ez csak egy ilyen “anonim módon tolom az emberek arcába a véleményem” tipusú “kérdés”.
Viszont, hogy ne offoljak annyira, mi több kérdőjel van a monológod végén:
Nem kedves kérdező, nincs róla adat, hogy százalékosan több mentális betegségben szenvedő EMBER élne kicsiny hazánkban, mint bárhol máshol a világon.
Az európai lakosság kb. harmada szenved valamilyen kisebb-nagyobb mentális zavarban. Persze nem folyamatosan ugyanaz az egyharmad; van, akinek elmúlik, és van, akinek tartós. Igazából már vagy 100 éve nem újdonság, hogy mi (a nyugatiak) egy ilyen kultúra lettünk, de a köztudatba ez azóta sem igazán szivárgott be, legalábbis itthon nem.
Akikre te gondolsz, azok többségét régen csak neurotikusoknak nevezték, ma ezt inkább szűkebb diagnózisokra osztják fel, legalábbis a pszichiátrián.
van egy vicc
megy az ember kocsival hallgatja a rádiót és bemondják
vigyázzanak egy őrült megy a forgalommal szemben
egy? hisz mind az
.
nem lehet hogy te vagy nocomplete :)
egyébként szerintem senki sem teljesen normális
"egyébként szerintem senki sem teljesen normális"
Ebben van valami, nekem is lehet hogy meg vannak a saját kis dilijeim, de úgy gondolom hogy én nem vetítem ki a környezetemre.
pl: Elég önbizalomhiányos vagyok, de ezt nem kompenzálom azzal, hogy valótlan dolgokkal vágok fel embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!