Nem vagyok normális?
Köszönöm a válaszaitokat!
Szégyellem magam emiatt, hiszen még csak nyolcadikos vagyok. Túl korai még fiúkkal foglalkoznom. Elsősorban a tanulásra fogok koncentrálni, hátha az leköt majd.
Valószínűleg lesz még ilyen nyugi. Nálam egy lánynál volt ilyen, teljesen oda voltam érte, rajongás, csüngtem minden egyes szaván,pedig ő volt a lány. Sok mindenben utánoztam, mindig programokat találtam ki vele, de barátságos túl nem mentünk. Nem is akart soha, igazából mutatott félreérthető jeleket, amit perszehogy félreértettem. Sőt nyomtam a fejembe hogy ezt és ezt miattam mondta.
Pár évvel idősebb is volt nálam, igazából semmi esélyem nem volt összejönni vele.
Folyton rá gondoltam, nap 24 órájában 20-at, 4 meg alvás volt amikor róla álmodtam.
Egyszer csak bejelentette, hogy másnap elköltözik, el akar búcsúzni.
Én tudtam, soha életemben nem fogom látni, ott ramjött a depresszió kb 1 hónapig, és teljesen kiment a fejemből. Persze ma is eszembe jut néha, hol lehet, mit csinálhat, stb, de egyáltalán nem szenvedek.
A lényeg, hogy ma már tudom, hogy nem szabad érzelmeket találnom olyan emberbe, akiben biztos vagyok, hogy soha nem leszünk együtt. Mert a viszonyzatlan szerelem hatalmas keserűség a léleknek. Meg a fiúknak is.
Szóval lépj túl mihamarabb, mert még sok sok hónapokig megtudja neheziteni az életed a reménytelen szerelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!