Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elenium szedése?

Elenium szedése?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár napja nagyon kivagyok, az okokat nem szeretnem reszletezni. Az a lenyeg h fizikai tuneteim vannak, nyom a mellkasom, nehezlegzes, gyomorfajdalom, hanyas.

Elmentem a haziorvosomhoz, h egy rovid ideig szeretnek egy kis segitseget, mig atveszelem ezt az idoszakot. Nappalra szerettem volna inkabb, az ejszakat gondoltam atveszelem max frontinnal.

Ő az Eleniumot irta fel, annyit mondott h 1v. 2 szemet szedjek.

Annyira sirogorcsom volt h beszelni sem tudtam, magamon kivul voltam igy azt elfelejtettem megkerdezni h ezt csak akkor kell beszedni amikor jobban magam alatt vagyok a szokasosnal, vagy folyamatosan kell szedni h kifejtse a hatasat? Mert en ma hajnalban szedtem be egyet, kb 1,5 ora mulva magamtol felkeltem es nem tudtam visszaaludni, vert a szivem, nyomott a mellkasom, fajt a hasam..

Idaig azert nem mertem szedni folyamatosan mert nem szeretnek raszokni, meg a mellekhatasaitol nagyon felek, csaladomban volt, akit nagyon durvan leepitett szellemileg a folyamatos nyugtatok szedese... Probalkoztam mar gyogynovenyekkel, de persze semmi hatasuk nem volt, de termeszetesen renduletlenul iszom a nyugtato teakat is stb.

Koszonom ha tudtok segiteni.

2018. okt. 1. 22:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Ezt az gyógyszert szedni kell amig tart a rossz állapot.De hosszú távon rá lehet szokni tehát a szükséges legrövidebb ideig szed.
2018. okt. 2. 05:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!