Mi történik velem?
Kiskoromban mindig egy nagyon vidám kislány voltam de most akárki meglát az az első kérdése hogy milett azzal a lányal. Rámnéznek s a szomorúságot látják akkor is ha nem mutatom ki. Mostanság nem vagyok jól, minden este sírva alszom el. Sokszot járt öngyilkosság a fejemben, nagyon sokszor. Mindig elkap egy rossz érzés s olyankor reszketem, sírok és egyszerűen nem tudok lenyugodni. Mindenkit eltaszítok magam melől. Nagyon elzárkoztam. Senki sem tudja hogy én mennyire rosszul is vagyok mert mindig azt az erős énem mutatom az embereknek. A legjobb barátnőm, a családom, senki sem tudja hányszor akartam meghalni azért aki vagyok. Már kezd elegem lenni hogy senkinek sem tudok megfelelni és mindig én vagyok az aki meghallgatja őket de ha rólam van szó màr kerülik a témát. Szüleim válnak el vagyis a családom katasztrófa, a barátnőm megharagudott, a fiú akire szükségem lenne megharagudott. Nem tudom mit tegyek, egyszerűen csak feladnám.
L
Pszichológust nem kerestél még?
Amúgy, szerintem próbáld magadban átgondolni, mi váltotta ezt ki nálad. Mikortól lett rossz a kedved? A válás miatt talán? Gondolj bele... Ha a szüleid nem értik meg egymást, nem viszik egymást előre, akkor ennek véget kelletr vetni. Az elmúlás nem mindig rossz. Valami jobbnak a kezdete.
Miért haragudott meg a barátnőd? Gondold végig, kérj bocsánatot légy őszinte vele.
Csak te magad tudsz változtatni, senki más. Te csak magadnak felelj meg, ne másnak! Gondolj bele mi mindened van, ne abba, hogy mid nincs. Egészséges vagy, van két lábad, karod, fiatal vagy, egészségesek a szeretteid, ez a legnagyobb ajándék, értékeld kérlek!
Én is jártam hasonló cipőben, nekem ezek segítettek!
Jobbulást.
Honnan tudod, hogy elveszítenél mindenkit? Lehet, hogy segítenének. Lehet, hogy tovább kerülnék a témát. De legalább neked nem kéne tovább eljátszanod az erős énedet.
Ne add fel. Mindig van lehetőség jó irányba változtatni, csak nem feltétlen könnyű dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!