Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek, ha szorongok vki...

Mit tegyek, ha szorongok vki mellett akivel ossze vagyok zarva?

Figyelt kérdés
Apammal kell egy szobaba aludnom (egy szobas a haz, ide lettem szamuzve a szemelyisegzavaros anyam altal), de nem tudok a szorongas miatt. Eleve szorongok az emberek kozott, na vele viszont 2x annyira. Regen eleg agressziv volt velem es elutasito, 14 eves korom ota inkabb felmenekultem a szobamba, ha csak ketten voltunk a hazban. Na most a heten kb 3-4 napot kell vele aludnom, mert sokszor ejszakas es akkor szerencsere nincs itt. a nappali szorongas meg elmegy, mert 2 melohelye van aztan delelott nincs itthon, de ejszaka olyan eros, h nem tudok aludni tole. Ha itt van a pulzusom az egekbe, egybol megbetegszem es fajni kezd a torkom, nem tudok aludni es roppantul kenyelmetlenul erzem magam, meg ugye a sokszor emlitett szorongas. Alapvetoen logikus, h felek tole, mivel agressziv volt velem, kozos temank meg egyaltalan nincs, beszelgetni egyaltalan nem tudok vele. 18 vagyok. Sokszor inkabb a wcbe menekulok ki, de minden ejszaka remalom igy, alig alszok, allandoan felebredek es a szivem majd kiugrik a helyerol. pont emiatt elalidni se tudok. Mit tegyek? Eleve a pszichologus se tul jovedelmezo megoldas, hiszen az en fejembe nincsen baj, jogos reakcio felni attol aki megfelelmlitett.
2018. szept. 28. 23:29
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Van tbm, de szerintem mar nem sokaig. Koszi, h elmondtad, nem tudtam, h allja helyettem.
2018. szept. 30. 01:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Erre azért ne vegyél mérget, az önkormányzatok önállóan gazdálkodnak, amit az egyik fizet, a másik nem. Tb-d pedig legyen, anélkül nem lehetsz. Helyezkedj el, vagy végső esetben fizesd magadnak a havi 7000 Ft-os TB-t.
2018. szept. 30. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!