Honnan tudhatom meg hogy lenyeltem e az illatosítót vagy sem?
Az a fa alakú amit kocsiba is szoktak rakni nekem ilyen van a szobámban és elmentem mellette kicsit megmozdult de azt hiszem nem ömlött ki belőle az a valami ami benne van. De most rosszul érzem magam és mintha azt érezném a számban,de egyébként elképzelésem sincsen arról,hogy milyen íze lehet. Mindig szoktam nézegetni hogy mennyi van még benne és most kevesebb volt benne de mostanában nem is figyeltem annyira ezért az is előfordulhat hogy csak úgy elpárolgott belőle. De egyáltalán milyen íze lehet? Vagy hogyan deríthetném ki azt hogy lenyeltem e? Valami édes ízt érzek a gyomromban és mintha megint gyomorsavam is lenne. Meg már megint gyengének érzem magam, nehezen kapok levegőt és szúrodok,de ez elég gyakran megesik velem. Egyébként sajnos pánikbeteg és hipochonder is vagyok,ezért még nehezebb eldöntenem hogy most mi a helyzet. Egyébként úgy fél órával ezelőtt oreós kekszet ettem és gyomorsavam is szokott lenni és talán ez válthatja ki belőlem ezt az édes érzést levegőt meg lehet a sok stressztől nem kapok már a gyengeség meg biztos a fáradtság miatt.
Ugye ez elképzelhető?
Nem tudnám valahogy letesztelni a dolgot,hogy ha nincs semmi baj végre lenyugodhassak és ha baj van akkor segítségért fordulhassak?
Szerintem keserű lehet, végül is vegyszer.
Kizártnak tartom hogy véletlen lenyelted, mert elmentél mellette. Nyugi! :)
#5 Köszi a válaszodat! :)
#6 Nem értelek. Én nem úgy gondoltam hogy a dobozával együtt nyeltem le hanem hogy kiömlött és úgy. És mint már leírtam az egyik válaszomban hogy mindig szoktam nézegetni az illatosítót hogy mennyi van benne és most mintha kevesebb lenne benne de talán ez csak a párolgásnak köszönhető
#7 Értem és igazad van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!