Hogyan tudnám meggyőzni, arról hogy szüksége van segítségre?
Röviden:Páromnak borzalmas gyerekkora volt, rengeteg seb ás sérelem maradt benne, amik miatt szorong, kényszerbeteg.
De sajnos azt mondja, hogy a pszichológusok/pszichiáterek hülyeeségeket mondanak(soha nem volt még).
Hogyan tudnám rávenni?
Rávenni nem tudod, ha ő nem akar elmenni.
Azt kellene tudatni vele, hogy nincs közös jövőtök így.
Az állapota rosszabb lesz, ahogy múlnak az évek, ezt tapasztalatból tudom, mert a párom ugyanezekkel a gondokkal küzdött.
abban igaza van, hogy tényleg nagyon nehéz jó szakembert találni, és ha van is ilyen egyáltalán, akkor is egy vagyont kell rákölteni.
Én is jártam pszichológushoz, és amiatt, hogy a múltban dagonyáztunk, csak rosszabbul lettem. Kifejezetten azután lettem jobban, hogy abbahagytam a terápiát.
Talán a rendszeres sport segíthet valamit és olcsóbb is, első lépésként inkább erre vedd rá, meg valami értelmesebb dolgokra, amibe aktívan bele kell vonódnia, ahelyett, hogy a sebeit nyalogatná. Nekem a gondolatelterelés vált be nagyon, töltse ki a napjait munkával, hobbival, sporttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!