Van valami amivel megmenthetem magam a depresszió és az öngyilkosságtol? Valaki segítsen kérem! 17/L
Januárban vettem először észre hogy baj van. Márciusra ez annyira elfajult hogy először nem akartam megélni a következő hónapot,majd hetet végül már csak arra tudtam gondolni miként vethetnek ennek véget. Utálok élni. Utálom az embereket. Félek tőlük. Nem attól hogy bántanak, attól amit gondolnak rólam. Márciusban már a tökéletes módszer megtalalasaval töltöttem napjaim. Problémáim voltak még a vagdosassal is. Próbáltam levezetni a rengetek fájdalmat fizikaiva hátha azok begyogyulasaval enyhül a mentális is de nem enyhült. A legjobb barátom hatására eldöntöttem hogy adok még egy esélyt az eletnek. Várok áprilisig vegeig hisz az az egy hónap nekem már úgysem számít. Ebben az egy hónapban rengeteget imádkoztam hogy kapjak valakit/valamit amiért éljek vagy vegyen magához az úr. Április végén össze jöttem a legjobb barátommal és a fájdalom enyhült. De nem tűnt el. Próbáltam boldog lenni és néha az is voltam de viszont mikor nem látta senki ugyanúgy álomba kellett sirnom magam. Most pedig kiderült hogy megcsalt és semmi okot nem tudd adni ra,azt mondja hogy velem minden rendben csak ő meg nem elég érett éhez, össze zuhantam és ebből tényleg nem látok kiutat. Csak arra tudok gondolni hogy itt hagyam ezt a vilagot. Már megírtam a bucsulevelem is... Minden élő van készítve. Egy hetet adtam meg magamnak... Én nem akarok meghalni de élni sem látom értelmét...
Decemberben toltenem a 18-at, lány!
Kérem valaki segítsen!
Nos.Nekem is vannak/voltak ilyen gondolataim. Nem ismerlek
téged,nem tudom a konkrét okát annak mi váltotta ezt ki belőled,de ha egyet tanácsolhatok,várj. Ne egy hetes,hónapos ultimátumokat adj magadnak. Elsőnek keress fel egy pszichiátert,ha tényleg ilyen komoly a baj minél hamarabb. Pont abban a korban vagy,amikor még találhatsz normális "gyerek" pszichiátert . Felnőttként nehezebb. Találd meg azt mi okozza ezeket a gondolatokat nálad. Ráfogod az emberekre-félsz mit gondolnak. Semmit. Az átlag ember annyira el van foglalva a saját kis életével,gondolataival,hogy s.zarik rád. Amúgy adj esélyt magadnak. Soha TÉNYLEG soha nem tudhafod mi lesz másnap vagy egy évvel később. Én 3 évig kűzdöttem magammal és megérte. 3! Évig gyógyszerekkel,segítséggel,de hittem magamban és sikerült. Legyen valami célod:érettségi,egyetem,sport,akármi és kűzd érte. Hajrá!
Megfordult a fejemben, hogy egy kísérletező kedvű társadalomtudós írta a kérdésed, mert látni szeretné, hogyan reagálnak az emberek egy végveszélyben levő ember segélykiáltására.
Kicsit fura, hogy vallásos vagy és öngyilkosságot tervezel.
Szerelmes is voltál, de igazán az sem dobott fel.
Nem tudom, mi az igazság, de biztos, hogy mindent nem mondtál el.
Segíteni az tudna, aki jó szándékú, tudása van, és viszonylag sok időt töltenél vele.
Ha igaz, amit írtál,ez egy súlyos kórkép, az ilyen rövid üzenetek, mint az enyém is, nem változtatnak rajta.
Ha egy szóban kellene megmondani, hogy mi a baj, mit mondanál?
Nézd, ha tényleg akarsz még egy esélyt adni magadnak, akkor muszáj menni gyógyítóhoz. Az öngyilkosságot ne siesd el, végtelen ideig lehet halott mindenki, ha elodázod pár hónappal, akkor sem veszítesz semmit...
Egy nő, aki tinédzser korában öngyilkosságot kísérelt meg, vallomása:
Tamara Laroux Shot Herself, & Went to Hell, Then to Heaven and BACK!!
https://www.youtube.com/watch?v=HGQDkCi-OIY
Szerintem még ennyi évesen nem ismered eléggé a világot, ismerd meg jobban és önmagadat is. Járj el könyvtárba, keress szellemileg.
Pályaválasztással hogy állsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!