Pánikbetegség agorafóbiával. Ki hogy éli meg a mindennapokat?
Nem részletezem hosszú lenne de egy enyhébb pánikbetegség és erősebb agorafóbia ami kínoz. Lassan vissza kell térnem a munka világába a gyermekem ovis lesz. De már a gondolat is megrémít.
Ki hogy kezeli ezeket a rosszulléteket, vagy hogy veszitek rá magatokat h mégis kimozduljatok? Ha mennem kell valahova már zakatol is az agyam hogy bújhatnék ki a kötelezettség alól, de ha dolgozni kell akkor dolgozni kell. Nagyon félek hogy kihat majd a munkába állásomra :( :(
Nem csak a munka miatt pánikolok csak az egy nagy váltás lesz és általában minden olyan helyzet kiváltja ami eltér a megszokott mindennapoktól. A városban elközlekedek de ha át kell menni a szomszéd városba mondjuk bevásárolni az már gond. Voltam dokinál vele de itt nincs terápia gyógyszert kap az ember és mehet. Én is kaptam nem kell mindig szedni csak ha úgy érzem és tényleg alig szedem havi talán 4-5 alkalommal 1 szem de van hogy annyi sem.
A régi munkahelyemről jöttem el oda megyek vissza csak mikor eljöttem még nem volt ilyen gondom vagyis nem volt ennyire erős. Nem tudom tájékoztassam e a főnököm vagy inkább ne. Rosszul leszek majd ez nyilvánvaló de ha tudnak róla talán az engem is megnyugtatna egy kicsit. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!