Brandenburg Neuro vélemények?
Szia!
Engem kétszer gyógyított ki! Egyszer a pánikbetegségből, egyszer a depresszióból.
Éppen a napokban gondolkodtam rajta, hogy újra elkezdem, mert most meg szorongással küzdök. Szerintem erre is jó lesz.
Azt azért fontos tudni, hogy önmagában a vitamin csodákra nem képes. A vitamin folyamatos szedése mellett nagyon fontos az étrend és az elhatározás! Hiába szeded a vitamint, ha csak ettől várod a javulást és ha mellette nehéz, egészségtelen ételeket eszel .
Iratkozz fel mindenképpen az öngyógyító tanfolyamra, ahol részletes leírást fogsz arról kapni, hogy miért nem jó, ha a pánikbetegséged mellet pl kávézol, cukros ételeket eszel.
Nem mondom, hogy drasztikusan meg kellett hozzá változtatni az étkezésem (mondjuk én alapból is egészségesen étkeztem), de a cukros és a lisztes dolgok kiiktatása alap kell, hogy legyen!
Az öngyógyító tanfolyam egyik részében részletesen le is írja, hogy mi történik egy pánikbeteg agyában, ha még pluszban cukros, lisztes dolgokat eszik.
Ha vásárlás előtt állsz én bátran ajánlom! Kicsit húzós az ára de én nem bántam meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!