Bennfekvős pszichiátria?
Valaki tud ajánlani olyan pszichiátriai intézményt / osztályt ahol jó tapasztalatokat szerzett? Szükségem lenne nagyon most az intenzív terápiára, viszont voltam már a Thalassában, a Debreceni Klinika kognitív viselkedésterápiáját is próbáltam és Nyíregyházán is feküdtem bent a pszichiátriai osztályon, de azt a helyet nem sorolnám pszichoterápiásan hasznos helynek.
Tudok a SOTEról meg a Tündérhegyről. Arról mi a véleményetek? Van esetleg más amit ismertek ami hasonló ezekhez?
Ha az segít borderline személyiségzavarom van de diagnosztizáltak már skizoaffektív zavarral is és bipolárissal is. Emellett vannak disszociatív tüneteim.
Ezek hangulati és a mindennapi életben való akadályozása miatt mennék befeküdni.SZSZB megyében lakom.
20/F
A sima pszichiátriai osztályok inkább tönkreteszik az embereket, egyedül azoknak nem ártanak, akik tényleg súlyos pszichózisban vannak és tényleg kell nekik gyógyszer, de az a ritkább eset.
A Tündérhegy esélyes, hogy nem károsít, vagy még akár segíthet is, szerintem ott a legkisebb esélye, hogy csak tovább rontanak rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!