Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi volt a legfájdalmasabb,...

Mi volt a legfájdalmasabb, legnehezebb, legmonumentálisabb, legfárasztóbb esemény az életedben?

Figyelt kérdés

Szeretnek valaszt kapni arra hogy mi a legnehezebb az életben.

Esetleg embert ölni?

Donteni hogy levegyek az idos rokonodat a lelegezteto geprol?

Elveszetni a szuleidet?

Matek házit irni?

Dolgozni?

Lerakni a nyelvvizsgát?

Lerakni a jogsit?

Szőrteleníteni?

Tesizni?

Korán kelni?

Csipőset enni?

Felfeküsni egy kínpadra?

Szerelmet vallani?

Belevágni a gymrodba egy kést uttána megforgatni?

Legora lépni?

Házat építeni?

Szval keresem a lwgnwhezebb dolgot amit epvégzek és uttána minden könnyű lesz.És sosem panaszkodom majd.

2018. aug. 10. 14:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Megértej mindenkit.Én azt gondolom hogy a folyamatosan ismétlödő nehézségek a nehezek.Nem wgyszer felkelni korán hanem rendszeresen.Vagy ha egyszer elveszitunk vki az nem olyan gaz mintha rendzsresene halanak meg a szeretteink wgy esetleges haboru miatt.

Vagy tendszeresen ott kell dolgozz amit minden porcikadbol utalsz.

2018. aug. 11. 20:56
 12/13 anonim ***** válasza:
kinek mi. mindenkinek az a legnehezebb ami ép van, de nem lehet ezt ígymeghatározni kinek mitől rosszabb. A szeretted halála is ép elég hidd el, évek mire feldolgozod. A munkahelyed tudod váltani, de ha valakid elveszíted azt semmi nem fogja pótolni. És nem mindegy hogy hány évesen veszíted el a szeretted, mármint hogy ő hány éves. Egy nagyon idős embert, rokont könnyeebb elengedni, mint egy fiatalabbat.
2018. aug. 13. 18:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Mindenki számára más a nehéz és más a fájdalmas esemény. Én a testi fájdalmakat jól tűröm, de a lelki szemvedést képtelen vagyok elviselni. A legrosszabb, ami velem történt életem folyamán, egy hosszabb ideig tartó depressziós időszak volt. A kudarcokat és a megaláztatást is képtelen vagyok elviselni. Sajnos maradandó nyomot hagyott bennem az is, amikor gyermekkoromban vertek engem a szüleim. Nem a testi fájdalom miatt, az engem sosem érdekelt. A lelki részén és a borzasztó emlékeken képtelen vagyok magamat túltenni. Szerintem a legrosszabb dolog a világon bántalmazó családban felnőni, majd mentálisan beteg emberként leélni az egész életünket.
2021. ápr. 25. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!