Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vágott sebet mivel érdemes...

Vágott sebet mivel érdemes kenegetni a gyorsabb, jobb gyógyulásért?

Figyelt kérdés

Ha érdemes valamivel... Tapasztalarokra lennék kíváncsi! 2 napos a vágás és nem mély.

Köszi :)

2018. aug. 1. 11:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Kék kenőcsöt használok mindenre.
2018. aug. 1. 11:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Leginkább semmivel.
2018. aug. 1. 11:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Bepanthen
2018. aug. 1. 12:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Curiosa sebkezelő gél
2018. aug. 1. 12:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem szoktam semmivel, jódozás után teszek rá sebtapaszt és 1-2 nap alatt összeforr.
2018. aug. 1. 13:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Teaaolaj, v. propolisz tinct.
2018. aug. 1. 13:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Termelőtől vett mézzel.
2018. aug. 1. 13:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Te okoztad magadnak ?

Ne csináld, nem érsz vele semmit és nagyon fogod szégyelni évek múlva mint mindenki...

2018. aug. 3. 08:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, eszembe jutott egy sztori.

Gimiben szétvágtam a combjaimat és tesióra alkalmából elfelejtettem hosszú gatyát vinni.... Mivel valami jegyet muszáj volt kapnom aznap, nem tehettem meg, hogy nem öltözök át, és mindenki látta a lábaimat..

Azóta eltelt 7 év, és néha eszembe jut, hogy vajon az akkori osztálytársaim felemlegetik-e hogy milyen kattos osztálytársuk volt..xd

Borzalmas a tudat, főleg, hogy azóta annyi minden történt, hogy semmi okuk nem lenne szánakozni.

Sosem gondoltam volna hogy ez érdekelni fog engem, de már egy ideje gyakran eszembe jut. Ha beszélni akarsz, írj!

2018. aug. 3. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!