Miért van az, hogy ennyire bosszant, ha néznek?
Figyelt kérdés
Emberek között megszállottan azt figyelem,néznek-e és,ha azt látom,hogy sokáig bámulnak,felidegesítem magam és inkább nem csinálok semmit. Olyankor mindig lefagyok,meg arra gondolok,"ez most mit akar,hogy így les engem?!".2018. júl. 20. 22:19
11/13 A kérdező kommentje:
Az "nincs rendben magával" aki másnak akar megfelelni.
2018. júl. 21. 02:12
12/13 anonim válasza:
Szerintem tölts el néhány napot buszvégen, ott az emberek szeretnek bámészkodni a busz ablaka mögül. Maradj ott, és gyakorold amíg meg nem szokod!
Okát nem tudom megmondani, mért van ez nálad.
13/13 anonim válasza:
Leírtad kulcsszavakhoz, hogy szociális fóbia. Ezhel jár. Ha szeretnél javulni, akkor sokat kell tanulni önismeretet, sokat kell járni terápiára pszichológushoz, sokat kell gyakorolni és kimozdulni a komfortzónából.
Újra kell programozni az agyat. Csak így megy. Én félúton járok a dologgal. Pont ezen a mások mit gondolnak rólam dolgon sikerült átlendülnöm. Szóval ha gondolod, akkor írj privátban, és szívesen átbeszélem veled a témát 🙂
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!