Mitől lehet/alakulhatott ki ez?
Figyelt kérdés
Mitől lehet az, hogy ha valami eszembe jut a múltamból ami akkor természetesnek számított de most undorodom tőle akkor napokig magamon érzem és jóformán meglehetetleníti ez a gondolat néhány napomat amég túl nem teszem magam rajta? Lehet ez egy ember érintése egy étel stb.
Tudom, hogy nem normális de valamiből ki szeretnék indulni, hogy mitől lehet ez, hogy valami eszembe jut és napokig úgy érzem mintha akkor tenném meg vagy történne meg?
2018. júl. 18. 19:06
1/2 Országlakó válasza:
Keress fel egy pszichiátert (nem pszichológust! ) mert ez oervosi eset.
2/2 leti15 válasza:
Pl én ezzel úgy vagyok hogy visszanézve magam kiskori kepeken arra gondolok, hogy akkor ez az oltozkodesi stilus tetszett most meg mar fel sem huznam. Vagy pl hajstilus vagy akarmi. De h napokig ezen kattogjak na ilyen még nem volt. Szerintem csak simán engedd el. Ami egyszer mar a multban megtortent az ugy is marad, valtoztatni nem tudunk rajta, ezert ezen gondolkodni napokig felesleges:) fel a fejjel, eld meg a mát es gondolkodj a jovoben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!