Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek bipolaris vagyok?

Szerintetek bipolaris vagyok?

Figyelt kérdés

Neha vannak olyan idoszakok amikor ugy erzem en vagyok a kiraly, en vagyok a kozeppontban, minden ember az en baratom annyi emberrel probalok megismerkedni amennyivel csak tudok de a nevuket egybol elfelejtem. Ilyenkor megallas nelkul tudok dumalni de ha valaki kozbeszol vagy mond valamit annyira nem erdekel hogy egybol el is felejtem mit mondott, szoval kb mitha csak en beszelnek azt erzekelem. Ugy erzem ilyenkor barmi sikerulhet, sokkal magabiztosabb vagyok.

Viszont maskor olyan erzes jon ram hogy az elet kilatastalan es szar. Elvesz minden onbizalmam. Barmit is csinalok egyszeruen nem talalok oromet benne, meg a kedvenc hobbijaim se kotnek le (sport sorozatok jatekok). Ugy erzem senkinek se hianyoznek ha eltunnek/meghalnek max a csaladomnak. Ha valaki hozzamszol minel hamarabb le akarom razni, egyszeruen idegesit ha barki megszolit. Minden ember ellenszenvesse valik szamomra.

Szoval igy lenyegeben ennyi.

20f

2018. júl. 16. 01:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem hinném h bipoláris, ez nálam is hasonlóan van :(

Én úgy fogom fel, hogy épp ilyen a hangulatom.

17

2018. júl. 16. 01:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem, te unipoláris vagy. xd
2018. júl. 16. 02:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez olyan mint a hinta... Ha erősen meglököd,hasonló erővel lemdül vissza.Kiegyensúlyozatlan vagy.Amikor formában vagy,túl sok energiát pazarolsz el,és utána megvan a böjtje.Próbálj harmóniára törekedni az életedben
2018. júl. 16. 05:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!