Tudatmódosító nélküli halucinálás hová vezethet ez?
Figyelt kérdés
néha látok olyanokat ami nincs is . ez otthontól kezdve az utcáig mindenhol előszokott fordulni bár már oda se bagózók ha olyat látok mert tudom ,hogy csak agyszülemény.a tükörtöl kezdve nappal egészen éjjeli árnyékokkal minden hol becsap engem a saját agyam. ez durvulhat?2010. jún. 17. 16:25
11/18 anonim válasza:
Amit leírsz az szerintem se biztos, hogy hallucinálás. pl. akinek rossz a szeme, de nem hord szemüveget annak az agya képes kiegészíteni azt amit néz emlékezetből.
12/18 A kérdező kommentje:
tüneteim nincsenek. se szemnél se agynál úgy értem nem látok homályosan sőt egész jó a szemem és szerintem agyilag is a toppon vagyok ha oda nézek ahol ezeket látom tehát egyenesen rá akkor eltünik ezért nem tudom eldönteni h szem vagy mentális probléma minden esetre annyira nem zavar mondjuk most az autó vezetésre gondoltam a taxis válasza miatt ,hogy azt erősen befolyásolhatná ,hogy vezethetek -e de mondjuk a főálmomba nem játszat sok szerepet . vagy igen ?
2010. jún. 17. 23:26
13/18 anonim válasza:
Neurológiára menj, ott tudnak segíteni.
14/18 anonim válasza:
Te Shadovarokat látsz esténként? :O
15/18 A kérdező kommentje:
nem tudom mi az a shadorovolg vagy mi de árnyékokat igen ettől függetlenül nem tartom magam hülyének mert tudom ,hogy árnyékok léteznek :) a neurologia nem ingyenes ha jól tudom?
2010. jún. 18. 22:46
16/18 anonim válasza:
De, hülye vagy! :D A neurológia olyan, mint a belgyógyászat vagy bármelyik másik osztály, szakrendelő, az orvos tudomány idegekkel foglalkozó része, tehát ingyenes, amennyiben a területi, lakóhelyedhez közeli ellátást veszed igénybe, de előbb h.o.-tól kérj beutalót.
Amúgy a skizofréniás sem hülye, sem elmebeteg, őrült, hanem beteg. Rengeteg ember van, aki normálisnak van titulálva, szerintem meg inább ők érdemlik meg a hülye, elmebeteg, őrült fogalmat, gondolj csak a politikusokra.
Szóval a hülyeség nem egyenlő semmilyen mentális betegséggel. Ok, talán az öregkori elbutulással. de még azzal se. A hülyeség nem betegség! Nincs rá mentség.
17/18 anonim válasza:
18/18 A kérdező kommentje:
oké akkor elmegyek szemészetre elöbb aztán neurologiára köszi :) az utolsó képen jót nevettem :D
2010. jún. 19. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!