Nem merek aludni. Elég fura alakú embereket látok a sötétben és hangokat is. Ez ma is megtörtént. Olyan volt, mintha apám a nevemen szólított volna és rohangált volna az egész lakásban folyamatosan. Ez kb. 1 órakor lehetett. Aztán 2:39-kor ki kellett mennem wc-re. Amikor kimentem a szobából, akkor egy lényt láttam zöld szemekkel és csak figyelt. Végeztem a dolgommal a wc-n és kézmosás közben olyan volt, mintha valaki kaparná az ajtót. Nincs semmilyen háziállatom. Nagy nehezen elértem a szobámba, befeküdtem az ágyamba. Akkor olyan érzésem volt mintha valaki figyelne engem. Kb. 10 perccel később megint a nevemet hallottam. A szoba felső sarkában megint láttam egy lényt. Ennek fehérek voltak a szemei, sovány volt és ki volt tekeredve a teste. Ekkor majdnem beszartam (bocsánat a kifejezésért). Aztán eltűnt. Olyan 4 óra körül feküdtem le aludni, amikor megláttam a legkisebb napfényt. Ez többször előfordult az elmúlt hónapokban.
Nem lehet, hogy mivel nem aludtál, a fáradság láttatta veled ezeket?
2018. jún. 26. 18:47
2/7 A kérdező kommentje:
Nem hinném. Ez megtörtént velem már éjfél előtt is többször.
2018. jún. 26. 21:37
3/7 anonim válasza:
Nem, nem vagy őrült! De orvoshoz érdemes elmenned.
2018. jún. 26. 21:54
4/7 anonim válasza:
Jézusom. :O Ez durva. Nem vagy őrült, de szerintem is menj el orvoshoz.
2018. jún. 26. 23:41
5/7 A kérdező kommentje:
Lenne még egy kérdésem. Hogyan mondjam el ezeket a szüleimnek? Szerintem nem hinnének nekem. Ill. hogy beszéljem meg velük azt, hogy orvoshoz menjek?
2018. jún. 26. 23:55
6/7 anonim válasza:
Mondd el nekik bátran úgy, ahogy itt leírtad. Esetleg megkeresheted a problémával az iskolaorvost is, ő meg továbbküld.
2018. jún. 27. 07:16
7/7 anonim válasza:
Milyen típusúak a szüleid? Nagyon féltenek, és mindig aggódnak, vagy inkább mindent elhülyéskednek, és nem vesznek komolyan? Ha az első, akkor szinte bárhogy. Ha a második, akkor szerintem kezdd úgy, hogy most figyeljenek rád, mert komoly dolgokról szeretnél beszélni velük, és kérd meg őket, hogy ezúttal ne poénkodják el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!