Szerintetek ha egy nőt zsezuálisan zaklattak vagy nemi erőszak áldozata lett és szeretné feldolgozni, férfi vagy női pszichológussal tudná ezt könnyebben megtenni?
Figyelt kérdés
2018. jún. 16. 09:01
1/7 anonim válasza:
Természetes, hogy csak női pszichológus jöhet szóba.
3/7 A kérdező kommentje:
Azt hittem segíthet a férfiakkal szembeni bizalmat helyreállítani egy férfi terapeuta, de lehet tévedek.
2018. jún. 17. 19:12
4/7 anonim válasza:
Szerintem mindegy, a hangsúly azon van hogy szakemberhez kell fordulni.
A statisztika viszont azt mutatja hogy a nők többsége nem veszi igénybe ezt.
Csendben emésztik meg a történteket.
5/7 anonim válasza:
Mindegy, csak legyen meg felé a szimpátia és a bizalom.Én egyébként férfihoz jártam pontosan ilyen téma matt és tudott segíteni.
6/7 A kérdező kommentje:
Értem, ezek szerint akkor egy férfi pszichológus is tud segíteni ha megértő és figyelmes.
2018. jún. 24. 19:48
7/7 anonim válasza:
Én női pszichológushoz jártam...nekem az segített...meg se fordult volna a fejemben egy férfi pszichológus...hogy segíthetne ezen egy férfi? Teljesen másképp látja a nő meg a férfi ezt az egészet ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!