Ilyen az, amikor valaki hipnózisban van?
Pár évvel ezelőtt egy hideg márciusi hajnalon történt, hogy aludtam, amikor anyukám felébresztett, mert kellett neki valami az udvar hátsó részében lévő fészerből, és általában csak én vagyok olyan ügyes, hogy ki tudom nyitni a kulccsal, mert eléggé ócska már az a zár... Na és én szó nélkül felkeltem, átsétáltam az udvaron, pizsiben a hidegben, kinyitottam az ajtót, aztán visszamentem aludni. Majd mikor rendesen felkeltem, anya megköszönte a segítségemet, én meg néztem rá, hogy mit köszön...? Mert nem emlékeztem az egészből semmire! :o Aztán a nap végére már elkezdtek derengeni emlékképek az egészből, de szerintem valahogy félig alva csináltam az egész műveletet :D
Na és az jutott most eszembe, hogy ilyesmi tudatállapot lehet az is, amikor valaki hipnózisban van, és megteszi azt, amire kérik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!