Egy külföldi mentális egészségközpont vajon jó ötlet lenne?
Aki a szexturizmusrol irt, az nem lehetne hogy fejbe lovi magat? Koszi.
Kerdezo szerintem nem jutnal elobbre Svajcban. Itthon is vannak jo pszichologusok, pszichiaterek, terapeutak. Lehet hogy nem joknal voltal. En pl tb alapon talaltam meg a jo szakembereket es maganban csalodtam. Svajcban miert lennenek jobb szakemberek? Csak ott hagynal egy vagyont es nem valtozna semmi. Nem bantasbol mondom, csak nincs logika az egeszben.
"mindenhol csak lenéznek, megaláznak és lekicsinyítenek"
En sehol nem tapasztalyam ilyet. Semmilyen rendelesen vagy korhazban. Pedig jo sok helyen voltam mar. Nem lehet, hogy csak te elted igy meg?
"itt is keményen kell dolgozni, de aki idejön és komolyan gondolja és így is áll hozzá az nem bánja meg."
Utolso te mirol beszelsz? Nem dolgozni akar kimenni. El kene olvasni talan a kerdest, nem gondolod?
A pszichiatriaban meg ugyanazokat a modszereket hasznaljak itthon is. Attol, hogy szallodaszeru kornyezetben lesz, nem fog elobb meggyogyulni. Ha itthon minden baja volt, hogy megalaztak stb, akkor kint meg azon fog sopankodni, hogy "kulfoldikent kezelik" meg ilyenek. Aki egy egesz orszagban nem talalt megfelelo szakembert, az kint sem fog, ahol raadasul nem is az anyanyelven szolnak hozza. En is kulfoldon elek mar regota es a legtobb beteg azt mondja, hogy bar nem szallodasak a korhazak, Mo-n jobbak a pszichiaterek, pszichologusok. Ha valaki sznob, az persze mas kerdes. Ez nem olyan mint mondjuk egy sebeszet vagy plasztikai sebeszet, hogy kint felszereltebb a korhaz. Ilyet még eletemben nem hallottam, hogy valaki azert ne gyogyuljon meg, merthogy itthon nincs jo szakember.
"nagyrészüknek foggalma sincs mi az a depresszió, milyen lelkileg szenvedni, még örülnek is ha belerúghatnak egy ilyenbe"
Beszeltel a gyakorisok nagyreszevel es bele lattal az eletukbe is?
Ki rugott itt bele? Normalis vagy?
"Aki egy egesz orszagban nem talalt megfelelo szakembert, az kint sem fog, ahol raadasul nem is az anyanyelven szolnak hozza"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!