Ha valaki nem akar emberek közé menni annak mi baja?
Talán introvertált személyiség.
Én is ilyesmi vagyok, szívesebben vagyok a szobámban és nézek sorozatot egész nap, minthogy kimozduljak vagy találkozzak a barátaimmal. Persze szoktam, mert mégsem halhatok meg itt, csak valahogy jobban tolerálom az egyedüllétet. :D
Szerintem nincs semmi baja, ne izgulj.:)
Depressziós
Introvertált (és épp rosszabb hangulata van)
Aszociális
Szociális fóbiája van
stb... lehet csak serdül és épp elege van mindenből
Ennyiből nem derül ki. Nem olyan nehéz befordulni annak aki hajlamos rá, és ha nincs körülötte egy kis támogatás aki visszahozná a kedvet, akkor beletörődik az ember és nem is nagyon akar kitörni.
Szeretni szereti a szüleit, de nem mondja ki. Igen, már írták, szociális fóbiának hívják, ami depresszióval jár együtt. Idegen nyelven agora fóbia. Szegény lány. Én már többször kijöttem belőle, mégis itt tartok újra, mert elfogyott az energiám mindig mindent elölről kezdeni. Kórházat is megjártam már.
Ne odázd el, ha valóban igazi barátnőd és tiszta szívből szereted, állj mellé, hidd el, nagyon sokat tudsz segíteni rajta.
Mindenekelőtt orvos, mert ez CSAK rosszabb lesz, jobb semmiképp.
Szociális fóbia ami tönkreteszi az életet.
Az hagyján, hogy nincs barátja, de súlyosabb esetben dolgozni sem tud majd menni és ellátásra szorul.
Kezelni olyan, mint az alkeszt: ha ő nem akarja akkor reménytelen.
Ő 20 éves én 22. Együtt lakunk. Pénteken szoktunk menni a barátaimmal inni, beszélgetni. A barátaim barátnői is jöttek és őt is elrángattam. Ült csendben utána megkérdezték hogy mi baja miért van olyan csendben ő meg elkezdett sírni..
Egy helyen dolgozunk. Látni rajta hogy mindenkit utál ott is úgy néz mindenkire mint valami kutyára
Én is ilyen vagyok, egyszerűen nem szeretek kimozdulni, nem érzem jól magam emberek között. Ha valami kötelező dolgom van, pl. suli, vásárlás, valakinek segíteni kell, akkor szó nélkül megyek, nincs gond. Viszont szórakozni, kikapcsolódni nem szeretek eljárni. Kevés barátnőm van, akikkel szívesen vagyok együtt, nekem az a jó, ha itthon vagyok. Csak akkor szoktam bárhova is elmenni, sétálni stb, ha úgy érzem, hogy már felemésztett a bezártság, de ez elég ritkán jön el nálam. Egyébként javult már ez a helyzet, régen sokkal rosszabb volt. Ősztől meg hozzá kell szoknom az emberekhez, mert ha minden jól megy, egyetemre megyek, 3 év.
L/20
3-as vagyok
A lehető legrosszabb, amit tettél vele ebben az állapotában. Elrángattad inni a haverjaiddal és azok barátnőivel.
Nálam jóval később alakult ki ez a betegség, de annyira fiatalok vagytok, hogy ha most orvoshoz rángatod el, nem inni a haverokkal, akkor sok esélye van, hogy meggyógyul. Ennyi a tanácsom, a többi a te dolgod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!