Jelent valami rosszat, ha vki tudja befolyásolni az álmait?
Tudom, hogy egyesek erre szándékosan törekszenek, de velem spontán történik. Rájövök, hogy ez csak álom és az lesz benne, amit akarok.
Ez azt jelenti, hogy nem tud kikapcsolni az agyam álmomban sem, vagy mi?
Én évek óta folyamatosan tudatában vagyok annak, hogy csak álmodom és ha valami nem tetszik, akkor felébresztem magam. Megváltoztatni még nem próbáltam, de ha mondjuk látom, hogy na ez itt egy rémálom lesz, akkor fogom és felébresztem magam. Sosem akartam ennek a "képességnek" a birtokában lenni, egyszer csak rájöttem, hogy "jé basszus ez csak egy álom, hát hadd keljek már fel, mert rémisztő ami itt van" és azóta használgatom ezt a dolgot. Vagy ha egy álmom unalmas, akkor is felébresztem magam egy pillanatra és alszom tovább és jön egy másik álom.
És valójában válaszolva a kérdésre, nem, nem hiszem, hogy rosszat jelentene. Egyszerűen csak ráéreztél a dologra. De az tény, hogy sokaknak ehhez évek kellennek. Már csak ahhoz is, hogy mondjuk annyit tudjanak csinalni, amennyit én, hogy felkeltik magukat, vagy hogy egyáltalan tudatosuljon benne, hogy álmodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!