Az valamilyen mentális betegség jele hogy elmegyógyintezetbe akarok kerülni?
Hát még a bentfekvős pszichiátriák is eléggé olyanok mint a filmekben, csak ma már nincs elektromos agybuzerálás.
De egyébként elég hasonló a bánásmód mint a filmekben, én voltam a tündérhegyen meg a debreceni kenézyben, nem ajánlom ha csak nem vagy mazochista.
Száll a kakukk fészkére még a 21. században is.
Köszi!
Igen pontosan! Egyatalán nem hallottam/lattam sehonnan hogy az lenne a divat. Akár mi állhat annak hátterében miért kell/kéne ide mennem. Le se állok veszekedni nem éri meg ilyenekre az időt pazarolni.
3.! Te tiszta hülye vagy! A vagdosás, meg hasonlók lehetnek divatmániák (esetleg), de hogy valaki pszichiátriára akar befeküdni, az rohadtul nem divat. Hol olvastál ilyet?
Kérdező! Először járóbetegrendelésre kérj időpontot, ha az orvos úgy látja, úgyis beutal. Jobbulást!
Köszi a válaszokat!
Csodálkozom hogy nem jött olyan sok komment hogy milyen vagyok.
A skizofrénia jeleit látom magamon de nem akarom magam idegesíteni így inkább először elmegyek orvoshoz de nagyon félek mert eddig viszonylag normális életem volt....
Még egyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!