Ha odaállítok egy listával az orvos elé, komolyan vesz?
Eljutottam egy olyan szintre, hogy teljesen bepánikolok, ha a problémáimrol beszélni kell. Le tudom írni őket, meg tudom mutatni, de képtelen vagyok beszélni róla. Hozzá kell tenni, én már a megfazasom tüneteiről se szívesen beszélek, hát még ilyen komoly dolgokról (depresszió, pánik, szorongás)
Szóval ha összeszedem egy lapra azt, amiket én tünetként tapasztalok, akkor azt a háziorvos úgy kezelő, mintha elmondtam volna? Ő beutalhat állami pszichológushoz? Köszönöm!
Szerintem magában mond valamit, hogy miért így csinálod, de biztos segít, mert ő erre feleskedett.
Tehát nem küldhet el a pics*ba. Tovább küldhet másik orvoshoz, szakorvoshoz, vagy ha jókedve van és lelkiismeretes, akjor ő is beszél veled.
Biztos vagyok benne, hogy komolyan fogja venni, végülis ez a dolga.
Ha pedig nem veszi komolyan,akkor vegyél bátorságot és mondd el szépen. Nem fogsz belehalni, mert például,hogyha majd elküld egy pszichológushoz, ott már nem fogod tudni megtenni azt, hogy leírod egy papírra, hanem beszélned kell, mert nem mindegyik pszichológus kis aranyos kedves bácsi/néni. Úgyhogy ne papírra írd le, hanem mondd el szépen az orvosodnak, hogy mi a bajod, valahogy kibírod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!