1 hete 3 mg rivotril helyett 3 mg frontint szedek. Scippa (20 mg) mellé convulexet (2×150mg) is kaptam. Rossz a hangulatom, levert és zavart vagyok. Elképzelhető, hogy a rivotril lecserélése okkozza ezt a negatív állapotot?
Figyelt kérdés
Én kértem a pszichátert,hogy írjon frontint rivotril helyett,hogy megszabaduljak tőle.De lehet,hogy annyira alattomos,hogy ahogy ürül ki 1 hete már,rossz és negatív hangulatot csinál?A convulex esetleg a hibás?azt azért kaptam,hogy ne legyek egyszer lent,egyszer fent hangulatban.Az a rossz,hogy kérdezem őt is mikor ott vagyok,de a gyógyszerfelírás a lényeg,az jön le,nem is érdekli,hogy vagyok!Ha tudnám,hogy a benzo csere miatt vagyok ilyen,akkor türöm,de ha a convulex műveli ezt,akkor leteszem mert nem azt tapasztalom,hogy "egalizálja"a hangulatomat.Nem tudom,mit tegyek,tudtok tanácsot adni?Úgy érzem,kísérleti alany vagyok én is.2018. máj. 27. 23:46
11/11 anonim válasza:
Ha komolyabb orvosi területen dolgozna az orvosod, pl. kardiológia, endokrinológia meg sorolhatnám, már fel léptek volna vele szemben, de a pszichiátria egy olyan terület, ahol csak elmagyarázzák a mellékhatásokra is, hogy azok a betegséged tünetei voltak eleve.
Nagyon nagy gáz van ezen a területen. Rengeteg életet vágnak akár örökre tönkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!