Mit tegyek, ha már csak az öngyilkosságon tudok gondolkozni?
Figyelt kérdés
2018. máj. 27. 23:26
2/10 A kérdező kommentje:
Szakítás.
2018. máj. 27. 23:43
3/10 anonim válasza:
Te szakítottál vagy veled szakítottak? Hosszú kapcsolat volt? Gondolom, lány vagy.
4/10 anonim válasza:
Nekem írhatsz ha szeretnél mesélni :)
5/10 A kérdező kommentje:
Nem. Fiú vagyok. 5 éves kapcsolat, imádtuk és imádjuk egymást, de nem műkdött, velem szakítottak.
2018. máj. 27. 23:51
6/10 anonim válasza:
Sok mindent lehet tenni, valaki ilyenkor csomagol és elmegy külföldre, jót tesz néha a levegőváltozás. Elmész hardcore bulikba és szétrázod az agyadat.
8/10 anonim válasza:
Megértem, hogy ilyen hosszú kapcsolat után szörnyen érzed magad, de az a legfontosabb most, hogy mindig csinálj valamit, hogy ne agyalj ezen. Menj emberek közé, keress egy új hobbit, beszélgess barátokkal. Ahogy telik az idő, tényleg jobb lesz, nemcsak klisé.
9/10 anonim válasza:
5 eves kapcsolatot ilyen konnyen eldobtok? Kicsit azert kuzdjetek mar erte, foleg ha szeretitek egymast. Mi a problema, ami miatt nem mukodott?
Beszelj vele!!
10/10 anonim válasza:
Próbáld meg lekötni a figyelmed. Nekem a sport segített sokat, futni jártam meg kondiba, amikor ilyen gondolataim voltak régen. ÉS akkor el is fáradsz és a fejed is kiürül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!