Ti tudtok társaságban enni?
#1 hát az, hogy remegek.:D rosszul érezném magam ha látnák.
#2 Most nekem is új munkahelyem van és ugyanez a problémám. Új közeg, ismeretlenek. Az is a bajom, hogy ilyen esetekben mindig megakarok felelni másoknak és ezt egyik napról a másikra nem tudom levetkőzni sajnos. :(
Tényleg megszokás kérdése. :) Nekem még a gyomrom is görcsbe rándult ha ennem kellett akárki előtt, de ma már rájötem, hogy egyrészt senki nem kíváncsi arra ahogy a másik eszik, másrészt meg nincs olyan ember a földön aki szépen tudna enni mondjuk egy hamburgert. :D
Erre egyik barátnőm azt mondta, hogy tanuld meg kinevetni a saját bénaságod (pl szétesik a hamburger, leeszed magad, kilöttyen a kaja) mert ha te nem fogod, akkor majd más igen. És igaza van. Azóta minden ilyen szitut így fogok fel, hogy most ha néznek nézzenek, azért van a szemük. :D Ha meg kinevetnek akkor nevetek velükegyütt, még ha kínos is kicsit. :) És azóta nincs nagyon problémám az evéssel mások előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!