Pszichés dolog okozhat némi izzadást ébredésnél?
Figyelt kérdés
Minap felkeltem hajnal 1 kor és le voltam kicsit izzadva egész testem. Nem igazán vagyok mostanában okés lelkileg szorongasféle..de rendben vagyok. Visszaalvás után reggel már nem volt ilyen tünet. Eddig egyszer fordult elő hasonló kb 2 hónapja de akkor szerintem azért lehetett mert beöltöztem köntösbe. Most viszont csak pizsomában voltam meleg sem volt a szobában.2018. máj. 21. 08:55
1/3 anonim válasza:
Én is szoktam izzadtan felébredni az éjszaka közepén. Lehet összefüggés, de az is lehet ,hogy valami intenzív álmod volt csak nem emlékszel rá.
2/3 anonim válasza:
Én már rászoktam a reggeli fürdésre, mert nálam kb napi szinten megy ez lassan 5 éve, hogy remegve/izzadva/könnyesen/vérző orral ébredek, és sajnos igen, pszichés dolog is okozhatja, szóval keresd meg az okát, és nagyon gyorsan tegyél ellene valamit, mert csak rosszabb lesz
3/3 A kérdező kommentje:
Ertem. Koszonom. Elsőnek, igen lehetséges. Utána már semmi nyoma nem volt reggel. Némi alvászavarom van hogy van, pszichés dolog szerintem. Teszek majd ellene.
2018. máj. 21. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!