Betegség vagy csak fura szokás?
Legtöbbször képtelen vagyok valamit teljesen megenni, mindig hagynom kell belőle egy falatot a tányéron, néha tényleg szó szerint egy falat az, amit meghagyok.
Ha valamilyen ételt magyon szeretek, akkor azért meg szoktam teljesen enni, de ha kicsit kevésbé kedvenc az a kaja, akkor mindig hagyok egy kicsit, pedig valószínűleg meg tudnám enni.
Atyaég, a pasim csinálja mindig ezt, én meg megőrülök tőle...
Eddig azt hittem, egyedül van ezzel a világon. :D
Lehet tényleg, hogy csak valami rossz szokás/beidegződés.
Pacsi a pasidnak 2. válaszoló, legalább akkor nem vagyok ezzel egyedül. :D
Igazából nem gondolkodtam ezen, hogy mások is csinálják-e ezt, vagy se. De italokkal is szoktam ezt, egy korty vizet/teát mindig hagyok állni órákig a poharamban. :/
Miért kéne mindent végigenni?
Sokan ezt teszik, aztán csodálkoznak, ha 100 kilósak.
Felpontoztalak előző, de te nem tudod, hogy akármilyen keveset eszek, mindenből hagyok szinte. Sulis szendvicsbőlmarad egy falat, már nimcs benne semmi, annyira a széle, de meghagyom. :D
Otthon is keveset szedek, de egy kis hús vagy rizs mindig ott marad. És kb fél marék rizst eszek. Az szerintem tényleg nem sok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!