Ti, hogy és mikor vettetek észre, hogy pánikbetegek vagytok?
Hány évesek voltatok, mitől alakult ki? És mennyire gátolt ez titeket? Hogy tudtatok kigyógyulni belőle?
Az lehetséges, hogy egyik napról a másikra jelentkezzen valakinél?
"Az lehetséges, hogy egyik napról a másikra jelentkezzen valakinél?"
igen.
"mitől alakult ki?"
szemét emberektől, az önző társadalomtól, az elnyomástól, a kirekesztéstől, a szívatástól, a nem elfogadástól, attól, hogy nem hagyják az embert békén, nem szállnak le rólad, nem hagynak élni, nem hagynak dolgozni, összefognak ellened 100-an azért , hogy ő, más éljen te meg megdögölj.
"Hogy tudtatok kigyógyulni belőle?"
kilehet belőle gyógyulni, de amúgy is labilis egy ilyen ember, ha nem rendeződik az élete, a környezet nem változik körülötte, hanem ütik mint a vasat, akkor visszaesik és az isten össze nem kaparja többet.
Nem egyformák az emberek, de ha az orvos nem partner akkor ki is bújhatsz a bőrödből magadra vagy utalva.
A pánikok sem egyformák. Valaki félős, gátlásos, tele van sebekkel, nem mer emberek közé menni, nem tud kapcsolatot kialakítani, veri a víz, remeg, stb..
Nekem van egy régi emlékképem, jártam valamikor ilyen helyre és felvettek dolgozni egy totál hozzá nem értő birka asszisztenst. Tudod, protekció, meg ilyenek, lehet előtte a tsz-ben volt fejőnő. Gyalogoltam át a városon, jól megizzadtam mire odaértem, látta kicsit vizes a pólóm, törölgetem a homlokomat. Már azt hitte drogos vagyok és bevitt a szobájukba, hogy rám nézzen a másik asszisztens is. Undorítóak !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!