Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A Valdoxan nevű antidepresszán...

A Valdoxan nevű antidepresszánssal kinek milyen tapasztalata van?

Figyelt kérdés
Én pár napja kezdtem el szedni. Úgy érzem, jobb a hangulatom, nyugodtabb vagyok, este hamar, problémák nélkül el is alszom, DE! Az első bevételt követően éjjel kettőkor arra ébredtem, hogy remegek, hányingerem van, és nem bírtam visszaaludni. Másnap hajnali háromkor ébredtem fel ugyanígy. Ma pedig éjjel egykor. Remélem, ez csak kezdeti mellékhatás, ami idővel átmegy, mert ha nem, kénytelen leszek ezt is leváltani. :(

2018. ápr. 13. 18:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
38%
Nekem sem valt be a Valdoxan sajnos. Viszont masnak még mevalhat. De te is (utolso) meg en is relevans valaszokat adunk. Errol szol ez az oldal.
2018. ápr. 14. 21:28
 12/15 anonim ***** válasza:
9%
*bevalhat
2018. ápr. 14. 21:29
 13/15 anonim ***** válasza:
38%
Én szedtem kb fél évig. Amúgy este kell bevenni mert altató hatású is. Nagyon jó volt, rengeteget használt, de 15 kg-t híztam mellette. Ezért abbahagytam.
2018. ápr. 15. 09:16
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszi, mindenkinek ment a zöld kéz!

Viszont a gyógyszerellenes barátunkat lepontoztam, nem azért, mert más a véleménye, hanem mert tök irreleváns a kérdésem szempontjából az, amit írt.

Egyébként úgy néz ki egyelőre, hogy hat a Valdoxan, csak ez az éjjelenkénti felébredés továbbra sem szűnt meg, és már nagyon kivagyok ettől. :(

2018. ápr. 16. 12:19
 15/15 anonim ***** válasza:
59%
Nekem bevált. 3 éve szedem.
2018. máj. 1. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!