Az ilyen férfi lehet erőszakos?
Beszélek egy fiúval hete interneten. Nem egész nap ír nekem.
Azt írta ha együtt lennénk, és egyedül mennék valahová, akkor nyugodtabban lenne, ha valaki elkísérne, mert egy nőnek veszélyes egyedül.
Azt mondta benne bízhatok. Szerinte én biztos jobb vagyok az exénél.
Azt írta ha eltűnnék megkeresne, és ezt komolyan írta. Szerinte jobb ha nem ismerem a sötét oldalát.
Ő engem nem bántana, csak azokat akik engem bántanak.
Megverné azt aki engem felakarna szedni.
Azt írta ha találkoznánk akkor elrabolna, de utána írta, hogy csak hülyéskedett.
Amikor írtam hogy túlzás amiket ír, hisz nem is ismer, akkor erre az volt a válasza, hogy én nem ismerem őt, és még ő volt megsértődve. Persze utána írta, hogy ne haragudjak, meg ilyesmi.
Hányszor teszed még fel ezt a kérdést? Nem unod még? Vagy azt várod, hogy vki azt írja, hogy gyere vele össze nyugodtan, mert tök rendben van ez a viselkedés?
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
Ha ennyire bizonytalan vagy, hát gyere vele össze és majd meglátod, hogy kár volt és csak egy kalitkába zárt kismadár leszel...még mindig úgy gondolom, hogy birtokolni akar téged...sok szerencsét!
Komolyan unalmas vagy már...
Csinálhatnál valami hasznosat a kamu kérdések kiírogatása helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!