Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van olyan betegség hogy...

Van olyan betegség hogy valaki azt mondogattja hogy lát szellemeket?

Figyelt kérdés

Beszélgetek neten egy lánnyal 16 éves hát meg legelőször én hoztam fel a szellem témát. Azóta néha rám ír de már nem szoktunk annyit beszélni. De azt írja hogy lát dolgokat . Furcsa dolgokat. Nem tudom hogy elhogyjem e neki vagy ne mert már betegesen írja ezeket. Én a szellemeket. Vagyis az egész ezoteriat támogatom és úgy gondolom a szellemek vannak bennük nem is kell hinni. De olyan történeteket talál ki amik nekem egyáltalán nem tűnnek valosagosnak. Legutóbbi amin nem tudtam hogy mit mondjak neki hogy elvileg benyitott a furdoszobajukba ahol látta az anyukáját amint éppen a csapban mosta a kezét de a csapból vér folyt és az egész fürdőszoba véres volt a kád is tele volt vérrel és valaki benne volt. Lessokolva sírva menekült A szobájába ahol a testvérének szólt. Én írtam neki hogy szerintem ez már pszichológus téma és mondta hogy van is pszichológus akihez jár de rossz a pszichológus. Mármint jó ember csak nem jó a szakmájában .

Azthittem hogy ez volt egy ilyen finish de nem rég megint rám írt.

És azt írta hogy ma beszélgetni fog egy nénivel akit mindig lát az ajtaja előtt és valamit mondani akar neki. Legutóbb egy T betűt mondott neki, és megbeszélték hogy álmában majd beszélgetnek . Hát én mondanám hogy ez normális mert fiatal és menő akar lenni hogy tud a tulvilaggal beszélgetni. De rengeteg ilyen dolgot mond nekem és . Furcsa. Betegesnek találom ezért kérdezem meg itt hogy ez lehet e már betegség .

2018. márc. 25. 23:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen ez a lány elmebeteg. Ne foglalkozz vele, orvosi eset.
2018. márc. 25. 23:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Vagy tényleg látja ezeket, és akkor skizofrén, vagy csak túl sok horrort les, és kitalálja ezeket, pl. azért, hogy másokat ijesztgessen, vagy ő maga különlegesnek tűnjön.
2018. márc. 26. 10:31
 3/6 anonim ***** válasza:
A korából kiindulva, szerintem csak figyelemhiányos, de az nagyon
2018. márc. 26. 15:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem kell ahhoz léteznie szellemeknek, hogy valaki lássa őket. Sok betegség jellemzője a hallucináció, pl a fél Bibliát nekik köszönhetjük.
2018. márc. 26. 21:37
 5/6 A kérdező kommentje:
én is arra gondolok hogy figyelem hiányos vagy igen, köülönlegesnek akar tünni. csak már egyszer tényleg megmondtam neki hogy szerintem valami nem stimmel és folytatja mintha mise történt volna és mindig. ezért már kezdek vagy kezdtem megijedni, hogy tényleg gáz van. mert élethűen letudja szerintem írni. és annyira durvákat ír hogyha igazak amiket lát, akkor én egy nagyon gonosz ember leszek ha leszarom.
2018. márc. 26. 21:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért írja le élethűen, mert filmen látta ezeket. Kb. minden második horrorban benne van az a jelent, hogy vér folyik a csapból. És gondolom ezzel hasonló filmes kliséket ad elő...
2018. márc. 26. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!