Depressziós vagyok, vagy valami más?
Kb 2-2.5 éve már elég sza*ul vagyok lelkileg. Idén vagyok végzős gimiben, jól tanulok, de pl matekból nem vagyok valami penge és ezért kéne belőle tanulnom, csinálgatni az érettségiket, de valahogy nem vissza rá semmi sem, még úgy sem hogy bizonygatom magamnak hogy kéne, mert csak így haladhatsz tovább az életben, közelebb kerülsz a célodhoz, stb.
Azt vettem észre, hogy amik régebben lekötöttek pl videojátékok, azok mára már nem. Játszok vele egy 10-15 percet, és kilépek mert vagy bonyolultabb mint egy átlag játék, vagy sok dologra kell benne egyszerre figyelni, stb
Régebben többet olvastam mint most, de most valahogy nem "kívánom".
Elég sok dolgot le tudok sza*ni ami számomra nem, de mások számára fontos, így sok embert megbántok (pl család) közönyös ember vagyok jelenleg.
Olyan mintha kijöttem volna a formámból. Ez az életkorral jár? Átmeneti időszak? Mit kéne csinálnom?
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!