Hogyan tudnék valakit lebeszélni az öngyilkosságról?
Figyelt kérdés
Mit tudnék mondani? Sosem voltam még ilyen helyzetben, de attól félek, hogy hamarosan belekerülök, és nem tudom mit mondhatnék, ami tényleg működik. Szóval, aki volt már így, nem tudna valami tanácsot adni?2018. márc. 16. 16:46
1/7 anonim válasza:
Milyen helyzetben van? Mért akar öngyilkos lenni? Meg kell győzni, hogy van megoldás a kilátástalannak vélt helyzetre, és felsorolni, akiknek hiányozna.
3/7 anonim válasza:
Nem akar az öngyilkos lenni , aki hangoztatja.
Csak egy kis hiszti, hogy oda figyeljenek rá.
4/7 anonim válasza:
Nyugtasd meg,hogy ha eldobja az életét,a lélek továbbra is érezni fogja azt,ami miatt eldobja az életét.Ezt sokan nem tudják,de tovább viszi,ezért ez nem megoldás.Kezdjen el meditálni,csikungozni.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz!
2018. márc. 18. 17:37
6/7 anonim válasza:
Ha valaki megakarja tenni az úgyis megteszi. Én például egyáltalán nem hangoztatom ilyen jellegű gondolataimat.Ezért van az hogy nem tud lebeszélni senki.
7/7 anonim válasza:
Úgy,hogy hagyod szabadon dönteni. Akit szeretünk,azt békénhagynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!