Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen mellékhatásai lehetnek...

Milyen mellékhatásai lehetnek a nyugtató (szanax) alkalmankénti szedésének?

Figyelt kérdés
ezt úgy értem hogy hetente max 1-2 szem.
2010. jún. 9. 21:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
*jav:legutóbbi válaszadó :)
2010. jún. 10. 17:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Hello!

Én 15 éves vagyok. Régóta szorongok már négy pszichológust is megjártam. Magas vérnyomásra kaptam xanaxot, azelőtt rudotelt és andaxint is. A xanax nagyon bevált. Amikor idegesebb vagyok néha többet is beveszek. Nem tudom hogy a tiéd hány mg-s. Én 0,5-öset szedek. Már hozzászoktam. Kb. 1 éve szedem. Semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam. Sőt nem is lehet hozzászokni. Főleg nem heti 1-2 szemtől.

2010. jún. 10. 17:32
 13/14 anonim ***** válasza:
előző vok 15 fiú vagyok
2010. jún. 10. 17:33
 14/14 anonim ***** válasza:

a xanax mentális betegségek kezelésére szolgál,amennyiben nem szenvedsz ilyesmiben, AZONNAL hagyd abba a szedését!!! amennyiben mégis szedni akarod, csak 18 év felett tedd, és soha ne igyál alkoholt, míg szeded!!

amennyiben nem hinnél nekem, olvasd el a betegtájékoztatót, de bemásolom neked:

Leggyakrabban álmosság, szédülés, feledékenység, izomgyengeség, kimerültség, koordinációs zavar, a végtagok mozgási zavara, ún.ataxia, és hadaró beszéd léphet fel.

egyébként ez a gyógyszer vényköteles, a kérdésedből pedig úgy tűnik, h neked senki sem írta fel.

az ilyesmi nem játék, szerintem komolyabban kéne venned

2010. jún. 10. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!