Pánikrohamot kaphat valaki egy Facebook üzenettôl?
Akinek pánikrohamai vannak, az bármitöl kaphat.
Viszont amit nem értek, ha te a barátodnak írsz, azt honnan tudja az ö barátnöje?
Jelszavazza le a facebookját meg a telefonját és a probléma meg van oldva.
Ha meg a barátodnak ez így jó, és a barátnöje miatt nem akar veled kapcsolatban maradni, annak nem a pánikrohamok, hanem a barátod az oka.
Nem hiszem, hogy ügyes fogás.
Nekem is van olyan ember, akinek már egy posztja is hasonló reakciót váltott ki belőlem. A lelki békém érdekében tiltottam.
"szia remélem Minden oké veled"
Gondolom, nem is az üzenet tartalma lehet a baj.
22/N
Én nekem vannak pánikrohamaim, tényleg bármitől lehet kapni pánikrohamot, ahogy írták az előttem levők. Egy Facebook üzenettől is, ha a tartalma stresszt vált ki belőlem vagy olyan inttenzítású örömöt, hazargot, stb. amit nem bírok el.
De azért van különbség a pánikroham és a hisztiroham között; szerint az utóbbi jellemő a kérdés leírásában szereplő személyről - szóval osztom a többiek véleménylét; ez csak kifogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!