Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szociopata vagyok?

Szociopata vagyok?

Figyelt kérdés

Könnyű felidegesíteni.Az érzelmeimnek nagyon nehezen tudok parancsolni.Ha rosszul esik egy építő jellegű kritika,akkor vissza vágok verbálisan.Ezzel néha fájdalmat okozok még a szeretteimnek is.Antiszociális vagyok olyan értelemben,hogy simán biciklizek a járdán a gyalogosok közt.Mondjuk ezt kocsival már nem tenném meg.A főnökeimmel is szeretek dacolni,verbálisan kóstolgatni.

Viszont lelkiismeretes vagyok,erős bennem az empátia,jóindulatú vagyok,tudok örülni mások sikerének.

2018. febr. 23. 17:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Keres már rá hogy mit jelent a szociopata.. Szerettek ezzel dobálózni, de senkit sem tesz különlegessé ha magára aggatja ezt a címkét.
2018. febr. 23. 18:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Simán csak nincs önkontrollod, valamint nagy az arcod.
2018. febr. 23. 18:50
 3/6 A kérdező kommentje:
A szociopatáknak sincs önkontrollja.
2018. febr. 23. 19:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Az,hogy egy két dolog megtalálható a személyiségedben,mely egybeesik a szociopaták tulajdonságaival,nem tesz még azzá.
2018. febr. 23. 21:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"Antiszociális vagyok olyan értelemben,hogy simán biciklizek a járdán a gyalogosok közt."

Te jó ég XD keressmár rá akkor arra is, hogy mit jelent az hogy antiszociális. Mert nagyon nem ezt...

2018. febr. 24. 00:23
 6/6 anonim válasza:

"Viszont lelkiismeretes vagyok,erős bennem az empátia,jóindulatú vagyok,tudok örülni mások sikerének."

Utolsó mondatodtól nagyon kiégtem legalább keresnél rá hogy mit jelent a szociopata mielőtt kitennél egy ilyen kérdést... rövdien: nem vagy szociopata

2018. febr. 24. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!