Szociopata vagyok?
Könnyű felidegesíteni.Az érzelmeimnek nagyon nehezen tudok parancsolni.Ha rosszul esik egy építő jellegű kritika,akkor vissza vágok verbálisan.Ezzel néha fájdalmat okozok még a szeretteimnek is.Antiszociális vagyok olyan értelemben,hogy simán biciklizek a járdán a gyalogosok közt.Mondjuk ezt kocsival már nem tenném meg.A főnökeimmel is szeretek dacolni,verbálisan kóstolgatni.
Viszont lelkiismeretes vagyok,erős bennem az empátia,jóindulatú vagyok,tudok örülni mások sikerének.
"Antiszociális vagyok olyan értelemben,hogy simán biciklizek a járdán a gyalogosok közt."
Te jó ég XD keressmár rá akkor arra is, hogy mit jelent az hogy antiszociális. Mert nagyon nem ezt...
"Viszont lelkiismeretes vagyok,erős bennem az empátia,jóindulatú vagyok,tudok örülni mások sikerének."
Utolsó mondatodtól nagyon kiégtem legalább keresnél rá hogy mit jelent a szociopata mielőtt kitennél egy ilyen kérdést... rövdien: nem vagy szociopata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!