Szürke 50 árnyalata, mint kedvenc film?
Figyelt kérdés
A szürke/sötét/szabadság 50 árnyalata film nézése közben úgy éreztem, mintha nem önszántamból nézném és azt olvastam hogy ezzel nem vagyok egyedül.
Vannak, akiknek mégis ez(ek) a kedvenc filmjük.
Milyen személyiség az, aki szeret olyan filmet nézni, ami közben olyan érzése van, mimtha kényszerítenék?
2018. febr. 21. 15:22
1/5 anonim válasza:
Kíváncsiságnak hívják. Ne fújd fel
2/5 anonim válasza:
És mit gondolsz, ki vagy mi kényszerített rá?
3/5 A kérdező kommentje:
1.válaszoló, nem azokra gondolok akik megnézik, hanem azokra, akik újra és újra megnézik, és a kedvenc filmüknek tartják.
2018. febr. 22. 14:48
4/5 anonim válasza:
Ebben mi a furcsa? Mindenkinek vannak kedvenc filmjei, amiket többször megnéznek, és nem tudják megunni.
5/5 anonim válasza:
Nekem is kedvencem valószínűleg az miatt a biztonság miatt van ez amit MR. GREY ad Ana-nak (minden tekintetben) hiszen gazdag, jó teste vam, jó képű , tud érzékeny lenni a szexualítás pedig mimdig egy kaland vele.(ez csak az én véleményem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!